Een open plek voor initiatiefrijke en creatieve
mensen die zin hebben in een betere wereld.
Zo iemand als jij dus.

Blog

Word partner van SVN Nederland

2 jaar geleden heeft SVN haar nieuwe koers ingezet, om een grotere groep mensen te bereiken en een brede beweging te vormen. Onder andere door de overgang naar een persoonlijk lidmaatschap, tegen een bescheiden jaarbijdrage. Een aantal bedrijven/organisaties (zowel bestaande leden als nieuwe) hebben ons afgelopen jaar gevraagd of het ook mogelijk blijft/is om als bedrijf lid te worden (voor een aantal medewerkers). Op die vraag willen we graag op de volgende manier inspelen.

Je kunt nu dus als organisatie partner worden van SVN Nederland voor een bedrag van €175,- of €350,- (ex BTW) per jaar, en krijgt daarmee het recht om respectievelijk 5 of 10 medewerkers aan te melden bij SVN. Je ontvangt een factuur met het gewenste bedrag en levert een lijstje aan met de namen en mailadressen van de medewerkers die een profiel op de website mogen aanmaken. Je mag tevens jaarlijks rouleren als je dat wenst.
Overigens mag iedereen van het bedrijf hun initiatieven met het SVN netwerk delen ook al staan ze niet met een profiel op de website en plaatsen we het logo van de organisatie op de hoofdpagina.

Belangrijkste is dat je hiermee meer mensen binnen je organisatie de mogelijkheid geeft om zich te profileren als WIE en je helpt ons mee de brede beweging vorm te geven. Laat het ons weten als je hierover meer wilt weten via svn@svnnederland.nl.